World Water Day

Aqua for All

Aqua for All
Koningskade 40
2596 AA 's-Gravenhage

Postbus 93218
2509 AE 's-Gravenhage

T +31 (0) 70 3519 725
E info@aquaforall.nl

  • Iso kwaliteit logo
  • Anbi logo

Deelnemerschap 

Aqua for All is een stichting die zich inzet voor de allerarmsten in de wereld, ook wel de Base of the Pyramid (BoP) genoemd. Om onze doelstellingen te behalen zijn we continu op zoek naar deelnemers, die ons instaat stellen om onze netwerkpositie waar te maken. Samen met onze deelnemers willen op een effectieve en innovatieve manier een duurzame omgeving voor de BoP in ontwikkelingslanden bewerkstelligen. We staan open voor nationale en internationale instellingen en organisaties, die direct of indirect willen bijdrage aan Millenniumdoel 7. Als u deelneemt aan Aqua for All dan:

  • Kunt u met uw organisatie gebruik maken van het hefboomprincipe, om extra financiële middelen aan te trekken.  
  • Kunt u uw kennis verder uitbreiden door het plaatsen van een trainee bij Aqua for All
  • Kunt u rekenen op advies, kritische toetsing, lobby, branding, politieke antenne en stimulerende creativiteit voor uw programma’s van Aqua for All.
  • Voorziet u de BoP van veilig drinkwater & sanitatie voorzieningen, en tegelijkertijd levert u een eigen bijdrage aan de Millenniumdoelen. 
  • Krijgt u via Aqua for All  een combinatie van netwerkwaarde, fondsenwerving, lobbyen, ingang naar kennis en expertise
  • Wordt u samen met Aqua for All deelnemer op een specifieke terrein, namelijk op het gebied van  product, thema of land. 

Aan de hand van de bovengenoemde punten wordt er een deelnemersovereenkomst opgesteld en voor welk bedrag. U bepaalt dus zelf uw contributie en hoeveel u beschikbaar stelt voor water & sanitatieprojecten in ontwikkelingslanden.

dscn1967kl.jpg (54.9 K)


Ge´nteresseerd in deelname? 

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Aqua for All en wilt u meer weten over wat Aqua for All specifiek voor uw organisatie kan betekenen? Bel of mail ons dan.
T: 070 3519 725
E: info@aquaforall.nl


We hopen u binnenkort als deelnemer van Aqua for All te mogen begroeten.